ONZE SERVICES

Onze services

MM Finance biedt een breed diensten pakket aan. Vanwege onze ervaring kunnen wij een complete financiële administratie bijhouden met jaarrekening, loonadministratie verzorgen en allerlei andere fiscale diensten zoals belastingadvies. Daarnaast geeft MM Finance ook diverse adviezen over financiële aangelegenheden zoals het opstellen van een ondernemingsplan.

U besluit uw bedrijf uit te breiden, u wilt een lening aanvragen of u wilt goederen importeren uit het buitenland? Dit zijn allemaal zaken die u het beste eerst met MM finance kan bespreken. Wij zullen dan voor u een uitgebreid (ondernemings)plan schetsen om de beste mogelijkheden voor u te beslissen. We nemen geen genoegen met alleen dit werk. Zo kunnen wij  bijvoorbeeld particulieren die een hypotheek willen aanvragen hierbij assisteren. Particulieren die het invullen van een inkomstenbelasting-aangifte tijdrovend en vervelend vinden kunnen MM finance het werk laten doen en rekenen op een juiste afhandeling.

Wanneer u een variërend dienstenpakket wenst, dan kunnen we dat uiteraard bespreken en samenstellen. Prijzen worden aangepast aan de omvang van uw bedrijf en aan onze taakomvang. Zo weet u zeker dat uw administratie niet veel geld gaat kosten.

ONZE DIENSTEN

ONZE SERVICES

Fiscale diensten

ADMINISTRATIE

FISCAAL

Scroll naar boven